Sign up!

Zoveel ouders, zoveel vragen

Voor de ouders van jonge kinderen is het een bekend gegeven: je zit altijd met vragen over het welzijn en leven van je kind. En al helemaal als ze naar de basisschool of middelbare school gaan. Ouders & Onderwijs is de enige stichting die steun en informatie biedt voor alle ouders met kinderen in de schoolgaande leeftijd. Maar deze zomer had de stichting op haar beurt een vraag aan ons: hoe kunnen we met bescheiden middelen onze naamsbekendheid in de doelgroep vergroten.

 

Wat begon met veel gesprekken om de beste inzichten boven te krijgen, een ‘Metrics That Matter’ sessie met onze Makerstreet vrienden van Elevator voor de optimale media strategie, én een samenwerking met A Bigger Circle, heeft geleid tot een prikkelende, lean & mean digitale campagne op basis van een prachtige film en aansluitende social assets. 

 

Met als thema ‘Zoveel ouders, zoveel vragen’, hebben we een concept gebouwd op de vele vragen die bij ouders dagelijks door het hoofd spoken. Na het moeilijke moment van loslaten en je een weg zien te banen door alle meningen kom je als ouder ineens ook met enorm veel vragen te zitten. Vragen die je pas kunt bedenken zodra je kind op school zit.

 

Door direct in het gevoelsleven en de interne ‘stem’ van de ouder te duiken, maken we de rol van Ouders en Onderwijs helder: antwoorden bieden aan ouders. Op iedere vraag, hoe lastig of complex hij ook is.

 

10″ Social cutdown

 

Credits:

Regie: Shanice Kamminga
Creative director: Danny van den Bersselaar
Strategy director: Harm Teunisse
Producers: Ellis Thomas, Merijn Swinkels
Ass. Producer: Stijn Jonker
Edit: Kris Lodewijk, Michiel van Zummeren
DOP: Oscar Aukes
1st AD: Sophieke Gremmen
1st AC: Maxime van Erp
Gaffer: Tara Bisoen
Grade: Robbert Nieuwenhuijs
Sound design: Mehdi Janah
Kinderbegeleider: Jamie Bouwmeester

Regisseur
Shanice Kamminga
Regie
Shanice Kamminga
Creative Director
Danny van den Bersselaar
Strategy Director
Harm Teunisse
Guido Kloek
Let's get in touch!
Guido Kloek, Managing Director