Sign up!

Bepaal zelf wat fit is

Zijn een six pack, thigh gap én een strakke kont de norm? Dat bepaal je lekker zelf.

 

Basic-Fit stelde ons de uitdaging om een onderscheidende campagne te lanceren die de nieuwe merkbelofte ‘Go For It’ moet introduceren aan het grote publiek. Met het credo ‘Dat bepaal ik zelf wel’ baseert de campagne zich op een een aantal vooroordelen binnen sport en gezondheid. Door deze te ontkrachten, willen we fitness toegankelijk maken voor iedereen.

 

De media, samenleving, en ons drukke leven dwingen ons om te kiezen tussen dingen waar we van houden. We moeten veel sporten, gezond eten, een geweldig lichaam hebben en onszelf continu blijven ontwikkelen. Met deze campagne zegt Basic-Fit: genoeg! Basic-Fit wil iedereen aansporen om zelf te bepalen wat jouw definitie van fit is. Want het maakt niet uit hoe je fit wil worden, Basic-Fit levert de handvatten om het op je eigen manier te doen.

 

De campagne wordt gelanceerd in de vijf landen waar Basic-Fit actief is: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. Naast twee TV commercials zijn er een uitgebreide social media campagne, radiospots, fotografie, (digital) out of home en online video ontwikkeld. In totaal maakten we meer dan 400 video-deliverables en tientallen radiocommercials.

 

De ontwikkeling en executie van de campagne lag volledig in handen van Big Shots. Het concept is ontwikkeld door Robert-Jan Glas (creative & copy), Harm Teunisse (strategy & copy) en Joost leek (art direction). Regie was in de magische handen van Danny van den Bersselaar en Bram Koopman. Client lead was Sjoerd van Renselaar en productie & projectmanagement lag bij Judith Kampman, Marlies Huisman, Merijn Swinkels en Ellis Thomas.

TVC 1 – Najaars campagne 2019

TVC 2 – Najaars campagne 2019

Social Assets – Touch

   

Social Assets – Tell

Social Assets – Sell

 

 

Client
Agency
Regisseurs
Danny van den Bersselaar
Bram Koopman
Concept
Robert-Jan Glas, Joost Leek
Strategie
Harm Teunisse
Aantal Assets
500+
Gert van de Cappelle
Let's get in touch!
Gert van de Cappelle, Partner @ Big Shots