Sign up!

Nu is de tijd om creatief te worden

Dinsdag 17 maart 2020 – Mark Rutte zei het dinsdag treffend: we zitten in een achtbaan die steeds sneller gaat rijden. Ook bij Big Shots werkt een groot deel van ons team remote. Digitaal en 100% connected in de nieuwe werkelijkheid. Creatieven, producers, regisseurs, animatoren, editors: we staan klaar met lean & mean video producten en gratis communicatie advies.

 

Kantoren gaan dicht, maar onze creatieve geest staat wagenwijd open. Want in de beperking ligt creativiteit. Nu grote shoots met bijpassende crews voorlopig zijn uitgesloten, kijken wij samen met jullie naar nieuwe mogelijkheden.

Tijd om creatief te worden dus.

Want er is nog heel veel mogelijk! Zoals…

Supersnelle, aanpasbare uitlegvideo’s

De eindeloze stroom aan informatie rondom het virus is een feit. Hoe maakt jouw doelgroep onderscheidt tussen wat klopt, en wat niet? Betrouwbare informatie goed overbrengen is nu belangrijker dan ooit. Wij helpen jouw boodschap zo scherp mogelijk te maken middels een geanimeerde uitleg video. Want de noodzaak voor heldere, eenduidige communicatie is nooit groter geweest dan nu. Dankzij onze digitale workflow is ons team altijd en overal inzetbaar.

Meer weten? Lees hier alles over Big Shots Explain. Of stuur Annemarie een mailtje.

De veilige remote studio bij Big Shots

Voor het veilig en snel opnemen van presentaties, kennis sessies en green screen scenes. Ook via livestream! >> Check hier de mogelijkheden.

De Do It Yourself Camera Kit

Ontvang op locatie een plug & play camera set voor het maken van hoogwaardige kwaliteit video’s. >> Lees meer en boek ‘m nu!

Maar denk ook aan…

Films, TVC’s en social video’s op basis van bestaand beeld
De creatieve mogelijkheden om op basis van bestaand beeld, in combinatie met animatie, geweldige films te maken zijn eindeloos. Wij laten ons dan ook zeker niet stoppen door beperkingen van kleine shoots. Een film op bestaand materiaal begint met een ijzersterk concept, bouwt op een prikkelend script en maakt blijvende indruk met een krachtige voice over.

One man camjo crew
Onze camjo’s zijn ervaren filmers, regisseurs en journalisten in één. Zij kunnen met een duidelijke briefing zelfstandig en veilig op pad om uiteenlopende items te draaien. Van interviews tot moodclips of actuele items voor jouw marcom of interne communicatie.

Stock & b-roll shoots
Misschien is dit hét moment om je beeldbank aan te vullen met hoogwaardig foto- en video materiaal. Onze cinematografen en cameramannen/vrouwen gan graag voor je op pad.

Editing van zelf geschoten beeld
Als je echt voor safety-first gaat, staan we klaar om door jou zelf gedraaid materiaal te monteren tot een vlotte strakke video.

We leven in een bijzondere tijd die een bijzonder aanpassingsvermogen van ons vraagt. Snelheid en flexibiliteit zit tot diep in de kern van ons DNA. Heb je vragen over video content, over hoe je kan livestreamen, of hoe je met consumenten tools slim en snel video’s produceert, bel ons dan voor een gratis advies van onze specialisten. We staan klaar om je te helpen.

Snel starten?

Bel Guido op +31 (0) 6 28 23 21 48, Gert of Sjoerd, op +31(0) 20 386 82 53‬ of stuur een mail naar info@bigshots.nl, dan gaan we direct voor je aan de slag!