Sign up!
Big Shots Publicatie

A shot of craftmanship

Tegenwoordig is ieder merk een zender. Sterker nog, iedereen met een internetverbinding is een zender. Big Shots is vanaf haar ontstaan een onderscheidende filmmaker in merk publicatie. Waarom? Omdat wij altijd geloven in de kracht van een goed verhaal. En omdat we de mensen in huis hebben die weten hoe je merken en hun verhalen met een snoeiharde content- en videostrategie in de etalage zet.

Want een mooie film of serie maken is één ding, maar hoe maak je van fans van een verhaal, ook fans van jouw merk? Hoe bouw je een community van mensen met een gedeelde interesse, passie of emotie? In een social media landschap waar de gemiddelde aandachtsspanne inmiddels is gedaald tot 1,9 seconden is nuchter strategisch advies onmisbaar om jouw content te laten vliegen. Je wil als merk dat de verhalen die we vinden, maken en verspreiden structureel bijdragen aan je doelstellingen. Dat je films effectief zijn. We kijken altijd met een strategische bril naar de behoeften van onze opdrachtgevers. Hoe valt het in het grote plaatje? Wat heeft je campagne of activatie nodig? Waar zit je doelgroep? Hoe kan je de video het beste plaatsen voor het maximale effect? 

Gelukkig lopen bij Big Shots hele knappe – en opmerkelijke vaak kale – koppen rond met jarenlange ervaring in het creëren en lanceren van relevante content strategieën voor merken, broadcasters en uitgevers. Een goed verhaal zet mensen in beweging. Een goede strategie houdt ze in beweging.

Check Ons Werk button