Directors

Discover what makes them tick

Danny speelt graag met de verwachtingen van de kijkers. Een cross-over tussen docu en fictie laat zijn hart sneller kloppen. Zijn films bevatten vaak humor, het liefst met een zwart randje. Danny werkt al meer dan 12 jaar voor Big Shots en lanceert elk concept naar grote hoogte…of schiet het direct lek als ’t idee er om vraagt. Wil je succes? Bel Danny. Ook voor een wijntje.

Show work

Al sinds hij een bijdehand jongetje op de basisschool was vindt Bram niks leuker dan mensen laten lachen en dat is te zien in zijn werk. Hij beleefde bij Big Shots zijn echte doorbraak met Chicks Love Diks. Daarna bleek hij unstoppable. Zijn voorliefde voor uitbundigheid en absurdisme leverde al een aantal opmerkelijke virals en commercials op, voor onder andere Bol.com, Mazda, Albert Heijn en die ene TV commercial van Bamigo, die wel heel vaak voorbij kwam. Bram’s werk is zoals zijn karakter: vurig, grappig en verrassend.

Show work

Daan is naast copywriter en regisseur óók nog DP. En awesome editor. Hij maakt ‘t liefst betekenisvol werk met een top-notch cinematisch sausje. Daan helpt met het bedienen van onze tofste en soms ook logste klanten. Hij weet van complexe briefings de meest passende, gelaagde films te maken. Oja, Daan kan ook nog zingen. En gitaar spelen. En voice-overs inspreken. Wat kan je niet, Daan?

Show work

Als een van de oprichters van Big Shots, alweer 13 jaar geleden, zit online video diep in zijn genen. Op zijn naam als regisseur staan vele virale commercials die de hele wereld over zijn gegaan. Opmerkelijke verhalen, verteld met humor, gewaagde karakters en vaak een happy ending…en na het kijken vraag je je af: “Was dit nou echt of niet?”. Momenteel volgt Elian een studie filosofie, waardoor hij zijn werk nóg meer betekenis kan geven.

Show work

Niels werk is filmisch. Zijn oplossingen zijn filmisch, Niels praat zelfs filmisch. Niels leven is een film! De eerste film die hij ooit maakte viel direct internationaal in de prijzen. Prijzenkast.nl is zijn preferred supplier, ook wij kunnen niet meer bijhouden hoeveel nominaties en awards hij al in de wacht heeft gesleept. Een eer om met hem te mogen werken.

Show work

Bette werkt ‘t liefst met ‘echte’ mensen. Geen neppe shit dus. Door haar sprankelende lach, meeslepende verhalen en jarenlange ervaring wordt iedereen voor haar lens de beste versie van zichzelf. Bette heeft een brede journalistieke achtergrond bij verschillende omroepen voor talloze programma’s. Samen maakten we werk voor Unilever, ProRail, ABN AMRO en natuurlijk KLM. Big Shots hartje Bette!

Show work

Robert-Jan is creative chief en partner bij Big Shots. Hij begeleidt gelijktijdig talloze projecten en teams, wat hem als regisseur veelzijdig en dynamisch maakt. Doordat hij altijd nauw betrokken is bij briefing, strategie en concept worden eisen en wensen op een natuurlijk manier verwerkt in zijn films. Robert-Jan werkt pragmatisch, verbindend en soms wat chaotisch. Zijn grootste hobby? Verhalen verzamelen.

Show work

Als opnameleider van speelfilms, series en commercials werkte Anna jarenlang samen met echte topregisseurs. Een droomopleiding voor haar eigen carrière als regisseur. Ze heeft een voorliefde voor humoristisch en inhoudelijk werk. Ze is gek van tech en das handig; het helpt bij haar ultieme focus op altijd ‘het mooiste plaatje”. Anna is een rising star en wij liften graag mee op haar aanstaande succes.

Show work

Martijn werkt al meer dan tien jaar in media, maar al meer dan 30 jaar is zijn voorliefde voor auto’s echt besmettelijk. Als eigenaar van een heus car-castingbedrijf vond, reed en bouwde hij auto’s voor film, tv en commercials. Van een lekker potje filmen wordt hij minstens zo blij. Maar er moet wel gelachen worden. Haha. Vanwege zijn achtergrond in televisie regisseert hij nu als serie-specialist bij Big Shots. Zijn grootste wapenfeit: de pop-up spelshow aan de kassa van Albert Heijn – Het is jouw Beurtbalkje.

Show work

Teddy is keigoed in filmen op grimmige, lastige plekken in bijvoorbeeld Afrika, het Midden-Oosten, Azië of Volendam. Afgelopen jaar maakte hij o.a. een dikke serie voor Viceland. Kleinigheidje nog: hij is dit jaar genomineerd voor een Gouden Kalf met dit meesterlijke VR project.
 Het liefst maakt hij gruwelijke, grappige, gangstershit en hij heeft ook nog een lekkere term voor zijn visuele stijl bedacht: ”Zet maar gestileerd authentiek op je site”. Doen we Teddy.

Show work

⚡️FRESH TALENT ⚡️
Voor Mehdi is het bevragen van het leven het allerbelangrijkste. En daar is film natuurlijk het beste medium voor. Hij houdt vooral van serieuzere onderwerpen, maar maakt er ook een kunst van om juist zwaardere onderwerpen minder serieus te benaderen. Genres zijn voor hem minder belangrijk. Hij wil vooral het achterliggende idee goed uit de verf laten komen. De vorm, het genre en de personages zijn slechts manieren om een idee ‘binnen te laten komen’. Uiteindelijk wil Mehdi je aan het denken zetten. En dat kan met een lach of een traan. Maar het liefst allebei.

Show work
⚡️FRESH TALENT ⚡️
Er zijn maar weinig onderwerpen die Caro niet leuk vindt. Zolang er maar een mens (of dier) in voorkomt. Die oprechte interesse – voor ieder mens – voel je als je met haar werkt. Net zoals haar liefde voor woordgrappen die ze graag laat doorschemeren in haar werk. Ze draait veel documentair en human-interest onderwerpen, maar ze heeft een hoofd vol absurde ideeën. Nou ben je natuurlijk reuze benieuwd. Geef haar eens een belletje. Behalve op zondag, want die dag staat al 22 jaar in het teken van voetbal.
Show work