Sign up!

Content Agency Big Shots opent kantoor in Spanje

Content Agency Big Shots heeft met haar label Explain – de Nederlandse specialist in digitale uitlegcontent – in Spanje een nieuw kantoor geopend, waar een deel van de productie van designs en animaties gaat worden uitgevoerd.

 

Tim Plaggenborg, sinds 1 april 2019 Business Lead van Explain: “Met onze groeiende werkvoorraad is het voor ons steeds moeilijker om beschikbare designers en animatoren in Nederland te vinden die voor lange termijn met ons willen werken. Spanje daarentegen heeft een gigantisch aanbod van betrouwbare, high end creatieven. Met deze stap kunnen we de productie van kwalitatieve uitleg content waarborgen.”

Nieuwe workforce

Explain investeert daarnaast in een vaste kern medewerkers om de groeiende werkzaamheden een stevig fundament te geven. Per mei is Marten Koster als Creative Director aangesteld en per juni start Annemarie van Waterschoot in de rol van Sr. Account en Production Manager.

Big Shots Explain Tim Plaggenborg, Annemarie van Waterschoot & Marten Koster
Tim Plaggenborg, Annemarie van Waterschoot & Marten Koster van Big Shots Explain

Ambities

In 2019 en 2020 focust Explain zich op het consolideren van haar rol als specialist van digitale uitlegcontent. Guido Kloek, CEO van Big Shots: “Naast animatie, wat een groot deel van onze werkzaamheden zijn, zullen we ons richten op de productie van diverse content, zoals productvideo’s, e-learnings, infographics, data walls, whitepapers, brochures en banners. Als de kijker maar iets heeft geleerd, dan zijn onze mensen van Explain tevreden.”