Sign up!

Campaign ‘Politie – Alles wat je in je hebt’ wint Werf& Award!

De Politie won (ism Steam & Big Shots) de publieksprijs in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie. 

Nederland heeft duizenden nieuwe agenten nodig. Daarom maakten we samen met het heerlijke team van Steam een reeks films die recht doet aan het eervolle en vaak zware politiewerk. Met deze films willen we een bijdrage leveren aan een politiekorps dat Nederland verdient en keihard nodig heeft. Met ruimte voor diversiteit en realisme laat de politie zien zich bewust te zijn van haar plek in de maatschappij.

 

Cast & Crew

Door uitvoerige research van Eva Vijselaar vonden we de echte verhalen waarop deze films zijn gebaseerd én vonden we de perfecte cast. Voor deze film werkte onze creative director Robert-Jan Glas nauw samen met regisseur Ivan Barbosa. Het veelzijdige camerawerk van DP Jurgen Lisse, de gelaagde edit van Thomas Schenk, de opzwepende muziek van Antfood, de commitment van Annemien, Berthine en het hele team maken dat wij heel trots zijn op het eindresultaat.

Campagne livegang

De main-film van de campagne is in februari live gegaan op de eigen kanalen van de politie en bereikte zonder mediabudget direct honderdduizenden kijkers. De (paid) media campagne startte in mei en wordt onder andere verspreid online (social advertising, bannering, preroll),  televisie, bioscoop en digital out of home.